Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2011. Szeptember 01. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Pucéran keresi utódait a szexi negyvenes

Pucéran keresi utódait a szexi negyvenes

Helena Christensen ugyan még nagyon messze van attól, hogy nyugdíjba menjen, de már a jövő tehetségeit keresi, bevetve két legszebb pontját - melleit és a tekintetét.

Több mint két évtizede van a pályán Helena Christensen, de ezt aligha veszi észre bárki is, aki ránéz. A negyvenkét esztendős legendás modell külseje ugyanis semmit sem változott az eltelt idő alatt. Illetve talán most jobban néz ki, mint amikor dán szépségkirálynőként megindult a világhírnév felé. Így nem is csoda, hogy a tökéletes külsejével próbálja új alkalmazója megtalálni a jövő nagy manökenjeit. Méghozzá egy olyan fotóval, amin a kezeivel kitakart mellei, és igéző tekintete játsszák a főszerepet. Helena pedig nem csak bevonzza az ifjú tehetségeket, hogy rájuk is az ő karrierje vár, de egyben vezeti is a zsűrit. Sőt, a végén ő készíti el a nyertesek elő portfólióját, mert nemcsak a pózoláshoz ért, de fotósnak sem utolsó.

Leonardo DiCaprio, Michael Hutchence és Heath Ledger egykori barátnője a szerelemben viszont korántsem olyan sikeres, mint hivatását tekintve. Évek óta nem talál maga mellé egy normális pasit, aki megfelelően értékelné. Így már nagyon nem is próbálkozik, és az egyetlen férfi az életében, a kisfia.

Címkék: Helena Christensen

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.