Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. November 06. 18:06, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Önkormányzati dolgozónak adta ki magát a csalónő

Önkormányzati dolgozónak adta ki magát a csalónő

A rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy tiszasülyi asszonyt, aki egy idős nőt károsított meg.

Egy tiszasülyi idős asszony tett bejelentést a rendőrségen, hogy október 28-án egy magát önkormányzati dolgozónak kiadó nő bement hozzá egy levéllel, amit alá kellett írnia, hogy majd kapjon pénzt az önkormányzattól. Az aláíráshoz a szépkorúnak egy okmánnyal kellett igazolnia magát, de azt nem találta és keresni kezdte. A keresésben segített neki az asszony is, majd miután megtörtént az aláírás a nő távozott – közölte a rendőrség.

A bejelentő csak másnap vette észre, hogy eltűnt az aranygyűrűje. A rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Címkék: csaló, elfogás, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni