Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2011. Július 19. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mihalik Enikő levetkőzött

Mihalik Enikő levetkőzött

Mihalik Enikő ismét meztelenkedett. A topmodellen ezúttal még bugyi sem volt.

Enikőt ezúttal Amsterdamban fotózták egy katalógushoz. A magyar lányon egy nagykabáton kívül semmi nem volt és az sem takarta a legintimebb testrészeit. A lány persze szemérmesen elfedte bájait, ezúttal narancsokkal takarta magát. A pikáns felvételt a TV2 Aktívjában láthattuk.

Enikőről már többször is készültek ruhátlan felvételek. Korábban elmondta, nagyon büszke a meztelen fotóira, amelyek egyáltalán nem pornográfok. Bár egy korábbi cikkben arról is beszéltek vele kapcsolatban, hogy a modellt egy darabig most nem láthatjuk pikáns felvételeken, ez még sem így történt, aminek rajongói biztosan nagyon örültek.

Címkék: modell

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.