Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2011. Július 19. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Merész kép Hollywood vadvirágáról

Merész kép Hollywood vadvirágáról

Lindsay Lohan kedvenc fotósával megünnepelte szabadulását, egy nem éppen szívmelengető és családbarát képsorozattal.

Akárhányszor csak elítéli a bíróság Lindsay Lohant, mindig megnő a kereslet a fotósok körében iránta, és ilyenkor általában emlékezetes művek születnek a visszafogottságot csak a szótárból ismerő botrányhősnőről. De nincs ez másképp a szabadulásakor sem, és miután pár hét már eltelt a házi őrizete vége óta, kedvenc fotóművészével munkába álltak. A remek fantáziával megáldott Tyler Shields ezúttal egy férfi és egy nő közti kapcsolat utolsó szakaszát örökítette meg rendhagyó módon, vérrel, és természetesen erotikával. Ez utóbbi pedig annak ellenére kissé durva, hogy semelyik intim testrésze sem látható LiLónak. De ahogy partnere, Spencer Falls megmarkolja az egyik mellét, az nem éppen kifinomult mozdulat.

Viszont még mindig könnyedebb megemészteni Shields és Lohan eme kooperációját, mint a korábbiakat. Az előző bíróság által elrendelt raboskodása környékén egy vérfürdő munkacímen futó anyagot hoztak össze, amit le is tiltottak jó néhány magazinban.

Címkék: Lindsay Lohan

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.