Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2011. Július 19. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Magyar Attila perel

Magyar Attila perel

Magyar Attila jó ideje nem nyilatkozott magánéletéről, ám a minap kivételt tett az RTL Klub Reggelijével. Barátjának, Hajdú Steve-nek elmesélt néhány dolgot, amit eddig még nem hallhattunk tőle.

"Nyuszómuszó" továbbra sem mondott semmit arról, miért ért véget kapcsolata Gregor Bernadettel, sőt arról sem akart beszélni, van-e új párja. Annyit azonban kijelentette: köszöni, jól van.

Azt sem titkolta, hogy felfogadott egy ügyvédet, hogy elégtételt vehessen az őt becsmérlő és személyiségi jogait sértő újságcikkek miatt. Azt ugyan nem árulta el, hogy hány cikkről, vagy mely lapokról van szó, de nyilatkozatából úgy vettük ki, hogy több lapot is a bíróság elé citál. Attila azt is kijelentette, nem pénzt remél a perekből, hanem csak elégtételt a sok megjelent hazugság miatt.

Címkék: Magyar Attila

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.