Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2011. Július 19. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Magyar Attila perel

Magyar Attila perel

Magyar Attila jó ideje nem nyilatkozott magánéletéről, ám a minap kivételt tett az RTL Klub Reggelijével. Barátjának, Hajdú Steve-nek elmesélt néhány dolgot, amit eddig még nem hallhattunk tőle.

"Nyuszómuszó" továbbra sem mondott semmit arról, miért ért véget kapcsolata Gregor Bernadettel, sőt arról sem akart beszélni, van-e új párja. Annyit azonban kijelentette: köszöni, jól van.

Azt sem titkolta, hogy felfogadott egy ügyvédet, hogy elégtételt vehessen az őt becsmérlő és személyiségi jogait sértő újságcikkek miatt. Azt ugyan nem árulta el, hogy hány cikkről, vagy mely lapokról van szó, de nyilatkozatából úgy vettük ki, hogy több lapot is a bíróság elé citál. Attila azt is kijelentette, nem pénzt remél a perekből, hanem csak elégtételt a sok megjelent hazugság miatt.

Címkék: Magyar Attila

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.