Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Szeptember 30. 08:49, szombat | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 29-én 22 óra 10 perckor, hogy a 8-as számú főúton Veszprém külterületén egy sötét színű gépjármű a forgalommal szemben halad.

Az úton közlekedőknek sikerült az autó vezetőjét figyelmeztetni, hogy helytelenül választotta meg az irányt, így megfordulva az úton Veszprém irányába ment tovább - írja a Veszprém vármegyei rendőrség.

A járőrök a bejelentés után röviddel megláttak a 8-as úton egy leállított autót, melynek utasterében egy férfi volt. A láthatóan bódult állapotban lévő személyt igazoltatták, vele szemben alkoholszondás-ellenőrzést végeztek, mely pozitív értéket mutatott. A férfit a rendőrök előállították további mintavételre, melyhez a mentőszolgálat munkatársainak a segítségét kérték, ugyanis a fiatalember az ittassága miatt több alkalommal is hányt.

A veszprémi rendőrök a 19 éves acsai lakossal szemben büntetőeljárást indítottak, valamint azért, mert a vezetően engedélyét nem tartotta magánál, és több közlekedési szabályt is megszegett, további eljárás is indult ellene.

A Veszprém vármegyei rendőrök ezúton is köszönik annak az autómentő vezetőjének és utasának a segítségét, akik elsőként észlelték a forgalommal szemben közlekedő személygépkocsit, a sofőr figyelmét - külön jelzés használatával - felhívták a balesetveszélyes magatartására, és tőlük telhetően mindent megtettek a baleset-megelőzés érdekében.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön