Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2011. Július 20. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni Annoninak még áprilisban ért véget hosszantartó kapcsolata. A szakításról akkor is szűkszavúan nyilatkozott a sármos olasz, ám azt hittük mostanra kiheverte kapcsolata végét a negyvenen is túllévő közszereplő.

Gianni - aki még mindig facér - nemrég egy reggeli műsorban a többi meghívottal beszélgetett szerelemről, párkapcsolatról. Míg a másik meghívott vendég, Daniludisz Nikolett szerelemtől ittasan beszélt arról, milyen jó volt párjától hallani, mikor először mondta ki, hogy szereti, addig Gianni teljesen letörten nyilatkozott. Elárulta, hogy mostanában sokkal óvatosabb a szerelemben, és megfontoltabban használja a ?szeretlek? szót is. Az olasz szoknyapecér azt is elárulta, retteg attól, hogy valaki szerelmes szavaival bombázza őt, úgy érzi nem képes egy új szerelemre, és menekülőre fogná a dolgot. Gianni olyannyira őszinte volt, hogy azt is bevallotta legutóbbi szakítása nagyon összetörte, így kicsit visszahúzódott csigaházába. Sőt, sokáig még mosolyogni is nehezére esett, annyira megtépázta a szakítás. Bár már jobban néz ki a főzésben is remeklő olasz, úgy érzi, időre van még szüksége, hogy lelkileg is egyenesbe jöjjön.

Címkék: gianni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten