Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2011. Július 20. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni Annoninak még áprilisban ért véget hosszantartó kapcsolata. A szakításról akkor is szűkszavúan nyilatkozott a sármos olasz, ám azt hittük mostanra kiheverte kapcsolata végét a negyvenen is túllévő közszereplő.

Gianni - aki még mindig facér - nemrég egy reggeli műsorban a többi meghívottal beszélgetett szerelemről, párkapcsolatról. Míg a másik meghívott vendég, Daniludisz Nikolett szerelemtől ittasan beszélt arról, milyen jó volt párjától hallani, mikor először mondta ki, hogy szereti, addig Gianni teljesen letörten nyilatkozott. Elárulta, hogy mostanában sokkal óvatosabb a szerelemben, és megfontoltabban használja a ?szeretlek? szót is. Az olasz szoknyapecér azt is elárulta, retteg attól, hogy valaki szerelmes szavaival bombázza őt, úgy érzi nem képes egy új szerelemre, és menekülőre fogná a dolgot. Gianni olyannyira őszinte volt, hogy azt is bevallotta legutóbbi szakítása nagyon összetörte, így kicsit visszahúzódott csigaházába. Sőt, sokáig még mosolyogni is nehezére esett, annyira megtépázta a szakítás. Bár már jobban néz ki a főzésben is remeklő olasz, úgy érzi, időre van még szüksége, hogy lelkileg is egyenesbe jöjjön.

Címkék: gianni

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.