Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2011. Szeptember 01. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Elszívták barátai a legenda maradványait

Elszívták barátai a legenda maradványait

Tupac Shakur egykori zenésztársai azt állítják, hogy a kegyetlenül kivégzett rapper hamvait bekeverték droggal, majd elszívták.

Amellett, hogy pontosan még mindig nem tisztázott, kik lőtték anno agyon Tupac Shakurt tizenöt évvel ezelőtt, egyéb rengeteg pletyka terjeng a hip-hop legnagyobb császáráról. Köztük az, hogy az általa alapított és futtatott The Outlawz tagjai elszívták a földi maradványait. Ezt a szóbeszédet a napokban a rapper kollégák meg is erősítették. A fiúk azt állítják, hogy 2Pac búcsúztatóját követően lementek a partra, ahol a hamvait összekeverték marihuánával, majd betekerték egy ciginek, és közösen elszívták, ugyanis ez volt szerintük a legenda utolsó kívánsága. Vagy legalábbis a Black Jesus című dalában erről rappelt. A furcsa szeánszon állítólag részt vett Shakur anyja is, aki támogatta az egészet.

Bár ezt, és az egész sztorit ma már tagadta a rapper családjának sajtósa. Szerinte az Outlawz tagjainak el kellett volna lopni Pac urnáját, amiről le sem vették a szemüket a temetésen megjelentek. Mivel a rokonok biztosan nem adták át nekik semmilyen célból a hamvakat. Afeni pedig főleg nem jelent volna meg egy ilyen beteges eseményen.

Címkék: rapper

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.