Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 31. 17:08, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Elgázolt egy biciklis gyereket, majd elhajtott a nő

Elgázolt egy biciklis gyereket, majd elhajtott a nő

Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök egy 35 éves nőt, aki egy elütött egy kerékpáros gyereket, majd megállás nélkül elment a helyszínről.

Hétfő kora este Törökszentmiklóson elütött egy kocsi egy kerékpárost, majd az autó megállás nélkül nagy sebességgel elhajtott. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és megállapították, hogy az autó az Árpád úton közlekedett a Jókai út irányába, aminek kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a védett úton, neki balról közlekedő biciklisnek és elütötte – közölte a rendőrség.

Az ütközéstől a kerékpáros elesett és súlyos sérülést szenvedett. A sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy a biciklis megsérült-e továbbhajtott. Az adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították az egyenruhások a feltételezett elkövetőt, és az eseményt követően két órán belül előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost.

A gyanúsítottként kihallgatott 35 éves nő elmondta, hogy megijedt tette következményeitől, ezért hajtott tovább.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság segítségnyújtás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.