Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 20. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Döbbenetes mennyiségű tetem került elő

Döbbenetes mennyiségű tetem került elő

230 madár tetemét találták meg a rendőrök Muraszemenyénél, egy ellenőrzésre megállított autóban. Az olasz sofőrt, aki Romániában lőtte a madarakat, előállították.

A nagykanizsai rendőrök az M70-es autóúton állították meg az olasz autót. A jármű átvizsgálásakor sporttáskába és kartondobozba csomagolt madártetemeket találtak. Összesen 218 mezei pacsirta, nyolc fürj, két réti pityer, valamint egy barázdabillegető és egy seregély teteme került elő. Az olasz autós azt vallotta, hogy egy romániai vadászaton lőtte az állatokat.

A külföldi férfit előállították, ellene természetkárosítás miatt indítottak eljárást. Az elpusztított madarak eszmei értéke eléri a 2 és fél millió forintot. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.