Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2011. Július 19. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Robbie Williams infúziós kezelések kap, hogy a szervezete rendesen működjön, mert teljesen kiszáradt.

 A kritikusok azt mondják, hogy mindenkinek látnia kell egyszer az ideiglenesen összeállt Take That turnéját, annyira fantasztikus. Ám a hétvégén a koppenhágai rajongók kénytelenek voltak lemondani a showról. A banda legnagyobb csillaga, Robbie Williams ugyanis ágynak esett előző nap, és nemhogy fellépni, menni sem bírt. Az énekes dán fekete homár vacsorát tartott pénteken, amivel valami gond lehetett, mert ételmérgezést kapott. Pár óra alatt pedig sikerült ennek következményeként annyi folyadékot veszítenie, hogy infúzióra kellett kötni. Az állapota ételmérgezéshez képest elég komoly, és gyakorlatilag a vénásan bevitt sóoldatok tartják némileg normális működésben a testét. Még jelenleg is elég rosszul van, így további fellépések is elmaradhatnak.

Robbie rosszullétének okát először nem közölték, így egyesek azt kezdték hangoztatni, hogy megint eluralkodott rajta a depresszió, vagy valamelyik függősége. Ám egyrészt neje, Ayda Field mellett rendbe hozta az életét, másrészt a régi démonai miatt egyszer sem mondott le koncertet.

Címkék: robbie williams

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.