Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2011. Július 19. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Robbie Williams infúziós kezelések kap, hogy a szervezete rendesen működjön, mert teljesen kiszáradt.

 A kritikusok azt mondják, hogy mindenkinek látnia kell egyszer az ideiglenesen összeállt Take That turnéját, annyira fantasztikus. Ám a hétvégén a koppenhágai rajongók kénytelenek voltak lemondani a showról. A banda legnagyobb csillaga, Robbie Williams ugyanis ágynak esett előző nap, és nemhogy fellépni, menni sem bírt. Az énekes dán fekete homár vacsorát tartott pénteken, amivel valami gond lehetett, mert ételmérgezést kapott. Pár óra alatt pedig sikerült ennek következményeként annyi folyadékot veszítenie, hogy infúzióra kellett kötni. Az állapota ételmérgezéshez képest elég komoly, és gyakorlatilag a vénásan bevitt sóoldatok tartják némileg normális működésben a testét. Még jelenleg is elég rosszul van, így további fellépések is elmaradhatnak.

Robbie rosszullétének okát először nem közölték, így egyesek azt kezdték hangoztatni, hogy megint eluralkodott rajta a depresszió, vagy valamelyik függősége. Ám egyrészt neje, Ayda Field mellett rendbe hozta az életét, másrészt a régi démonai miatt egyszer sem mondott le koncertet.

Címkék: robbie williams

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.