Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2011. Július 20. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Bérgyilkosként folytatja az Avatar gyönyörű sztárja

Bérgyilkosként folytatja az Avatar gyönyörű sztárja

Zoe Saldana, az Avatar sztárja úgy érzi, hogy akcióban bővelkedő szerepei miatt az elmúlt néhány évben legalább egy évtizedet öregedett.

A híresség most kezdi érezni, hogy a kemény kaszkadőrjelenetek megtették hatásukat a testén. A szépség nemrég fejezte be a Colombiana forgatását, amiben egy kőkemény bérgyilkost alakít.

"Mindenhol fekete és kék foltok borítanak. De nem tehetek róla, adrenalinfüggő vagyok, legalábbis ezt mondják. Ahogy azt is, hogy már súrolom a halálos veszélyt. Az Avatar még rendben volt, fájt ugyan, de mindig felálltam, leporoltam magam, és már mentem is tovább. De a testem olyan, mintha legalább tíz évet öregedett volna. Már nem tudok olyan gyorsan regenerálódni, mint régen" - idézi az Új Ász a 33 éves sztárt, aki valószínűleg az Avatar második részében is helyet kap majd.

STOP

Címkék: sztár

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.