Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2011. Augusztus 31. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Bepasizott Madonna lánya

Bepasizott Madonna lánya

Lourdes ifjú nővé cseperedése nem kerülte el az ellenkező nem figyelmét, és már egy fiatal lovag csapja a szelet neki.

Madonnáék családi nyaralása változatlanul legnagyobb gyerekéről, Lourdesről szól. A tizennégy éves lány nemcsak megnőiesedett az utóbbi hónapokban, de ahogy azt sokan jósolták, ezzel fel is hívta magára a fiúk figyelmét. A franciaországi kikapcsolódásukra Madge nemcsak ifjú pasiját, és csemetéit vitte magával, hanem barátait, illetve családjaikat. A társaságban pedig akadt egy fiúcska, akit igencsak megfogott Ms. Leon, és a tini divattervezőnek sincs ellenére a hódoló közeledése. Legalábbis a róluk készült képeken nagyon jól elvannak. Ismerkedésüket azért a Pop Nagyasszonya figyelemmel kíséri, és a fiúnak erődemonstrációt is tartott, csakhogy lássa, ki a főnök. A díva ugyanis még strandolás közben is fekvőtámaszokat nyomott a stégen, nehogy kimaradjon akár egy edzése is. Mert amúgy nincs még elég izom rajta.

Címkék: Lourdes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.