Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Szeptember 23. 17:08, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

A defektes Vértes után mindent beleadnak majd!

A defektes Vértes után mindent beleadnak majd!

A bajnokság éléről kezdhette meg az év utolsó előtti ORB futamát Csomós Miklós és Nagy Attila, de egy defekt hamar megpecsételte a versenyüket.

Bár ez a szerencsétlen fordulat nagy hátrányt jelentett a fiatal párosnak, a lehetőségekhez mérten megpróbálták a maximumot kihozni a versenyből: az utolsó szakaszt követően így is a pódiumra állhattak, hiszen az ötödik helyen zárták a Vértest.

„Sajnos lemaradtunk picit a bajnokságban, de ez az ötödik hely olyan, mintha egy győzelemmel érne fel - emlékszik vissza Nagy Attila a Mór központú versenyre. Kilenc pont a hátrányunk Hadik Andrásékkal szemben, de azt gondolom mindent kihoztunk ebből a futamból, amit a defekt ellenére ki lehetett. Sokat jelentett számunka, hogy az utolsó gyorson megszereztük a második napi értékelés abszolút második helyét, amivel még közelebb maradtunk Banidékhoz és a bajnoki cím megszerzéséhez is.”

„A szombati defektet követően nehéz volt vasárnapra motivációt találni, nem úgy terveztük, hogy a nyolcadik helyről kell majd elkezdenünk a felzárkózást. Ennek ellenére odatettük magunkat, hogy a realitások alapján kitűzött ötödik helyet megszerezzük, valamint a második napi és powerstage második helyek elérése lebegett a szemünk előtt. Nagyon szoros volt a küzdelem, ez bíztató lehet a folytatásra nézve. Amit lehetett, azt kihoztuk belőle. A defekt hamar rányomta a bélyeget a hétvégénkre, de a végét azért sokkal jobb érzésekkel zártuk. A zempléni zárófutam is kétnapos lesz, így bőven szerezhetünk még ott is pontokat. Amíg bármennyi esélyünk marad a bajnoki címre, addig nem adjuk fel! Nyomni fogjuk, bízunk a jó szereplésben – összegzett Csomós Mixi.

Az idén a szokásosnál valamivel korábban, október végén kerül sor a rali Európa-bajnokság értékelésébe is beleszámító Rally Hungary-re, mely az Országos Rally1 Bajnokság zárófutama lesz. A 2021-es futam pályái nagy mértékben megegyeznek az előző évi szakaszokkal, október végén talán az időjárás is kegyesebb lesz az elmúlt évi zord körülményeknél.

A csapat összefoglaló videója a Vértes Raliról

Köszönjük együttműködő partnereinknek: Borsod Talent Motorsport Egyesület, T+Á Média Kft, CIKS Kft, ZÉG Kft, HÍDÉPÍTŐ Zrt, Balázs-Diák Kft, RabócsiRing Kft, FT-TRIÁSZ Kft, Magyar-Trans Kft, BAZ Express Csomag Logisztika Hungary Kft, Heda- Sped Kft, VINEX Plus Hungary Zrt, Bartron ’07 Kft, First Tau- Trade Kft, Északmagyar Téglaipari Kft, Aqua-Line Bau Kft, SFT Ungarn Kft, Alu Casting Support Kft, Progast Kft, Por + Fém Kft, Sárospatak Város Önkormányzata, Tiger Tools Kft, Mixi-Log Kft, RSZ- Kő Kft, autogumiplaza.hu- PIRELLI versenyabroncsok, MOL Racing Kft, Rapidnyomda

Rallye Dream Blog
Béres Gábor

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.